Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τι σημαίνει το όνομα που έδωσαν στο μωρό τους

Πρωτοτύπησε το ζευγάρι με την επιλογή του

Και το όνομα αυτού Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Έτσι θα ονομάζεται το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι που παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά στο κοινό.

Το Archie, που είναι η συντομογραφία του Archibald, έχει αγγλικές ρίζες και σημαίνει «αυθεντικός και γενναίος». Το Harrison έχει αγγλικές ρίζες και σημαίνει «ο γιος του Χάρι», μια κίνηση που όπως φαίνεται επέλεξε η Μέγκαν για να τιμήσει τον σύζυγό της. Και τα επίθετα Mountbatten-Windsor είναι αυτά που παίρνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τα οποία δεν φέρουν τίτλους ευγενείας.

Χθες η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανίστηκαν με το μωρό τους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. «Είναι μαγικό, είναι εκπληκτικό! Έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», είπε η Μέγκαν όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται ως νέα μαμά. Η ίδια είπε ότι το αγοράκι της είναι γλυκύτατο και ότι κοιμάται καλά. Ο μικρούλης «είναι ένα όνειρο, πέρασα δύο υπέροχες ημέρες» μαζί του, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια το ζευγάρι με το μωρό επισκέφτηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο του Ουίνδσορ. Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η 62χρονη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ρέγκλαντ.

vsihn2-1.jpg

Διαβάστε επίσης