Παναχαϊκή: Παλαίμαχοι και Νέοι σε αγώνα-γιορτή

Την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Παλαιμάχων Παναχαϊκής και Υιών για τον πολυαναμενόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι κόντρες ξεκίνησαν για τα καλά, αυτή τη φορά με έναν πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των παλαιμάχων των Παναχαϊκής και των Γιών τους, με αφορμή τον εξακολούθηση ακυρωθέντα ποδοσφαιρικό αγώνα λόγο κακοκαιρίας.

Οι ‘’Νέοι” με ανακοίνωση διαμαρτύρονται έντονα για συνεχόμενη ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα, ρίχνοντας πυρά στους παλαιμάχους ότι βρίσκουν πρόφαση και δικαιολογίες για την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν όλο αυτό διάστημα, άλλα και στις επαναλαμβανόμενες προπονήσεις της ομάδας του κ. Τσιώλη.

Στην ανακοίνωση τους συμπληρώνουν ωστόσο και στην δικαιολογία που έδωσε ο υπεύθυνος γηπέδου κ. Αηδόνης για την απαγόρευση χρήσης του αγωνιστικού χώρου με τον φόβο ότι οι κύριοι Λεβεντάκος και Στραβοπόδης είναι αγωνιστικά επικίνδυνοι, με κύριο χαρακτηριστικό τα ποδοσφαιρικά τους τάκλιν.

Με την σειρά τους οι παλαίμαχοι πήραν θέση και με μια καταιγιστική και εριστική συνάμα απάντηση δήλωσαν ότι κάθε άλλο παρά δικαιολογίες ήταν οι λόγοι αναβολής, καθώς σε περίπτωση που πραγματοποιούταν ο αγώνας θα ήταν ήδη χαμένος για τους Νέους. Ο λόγος έχει να κάνει ότι ουδέποτε κανένας νέος δεν έχει μάθει και δεν γνωρίζει να αγωνίζεται δε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους, με αποτέλεσμα να επέφερε την ολική τους συντριβή.

Τελικά μετά από μια πολύωρη και επεισοδιακή συνάντηση των δυο πλευρών, οι τόνοι έπεσαν, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν από κοινού ότι ο ‘’αγώνας γιορτή’’ θα πραγματοποιηθεί και επίσημα την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Δεν μένει τίποτα άλλο και από τις δυο ομάδες να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, μια που ο καιρός τελικά θα είναι ευνοϊκός σύμμαχος τους.      

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ