Σήμερα οι ανακοινώσεις για το πακέτο μόνιμων μέτρων ελάφρυνσης

από τον Αλέξη Τσίπρα

Πακέτο μόνιμων μέτρων ελάφρυνσης θα ανακοινώσει σήμερα Τρίτη η κυβέρνηση, όπως είπε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στο κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου στην Ξάνθη, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο ανέβαλε την αυριανή επίσκεψη του στα Γιάννενα.

«Δεν θα βρεθώ στα Γιάννενα, θα γυρίσω στην Αθήνα ώστε μαζί με τον κ. Τσακαλώτο να προβούμε στις αναγκαίες ανακοινώσεις που όλη η Ελλάδα περιμένει σε ότι αφορά τον δημοσιονομικό χώρο», είπε και αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει περισσότερα, ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι μόνιμα μέτρα.

«Ούτε ένα εφάπαξ μέτρο, μόνο μόνιμα μέτρα θα αναγγείλουμε. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους, δεν θα σας τα φανερώσω όλα σήμερα εδώ», δήλωσε.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν σχεδιάζει στον αέρα, ούτε με βάση τη συγκυρία, απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης περί "παροχών" της κυβέρνησης και δήλωσε πως θα μιλήσει με πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, για το πως θα βάλει τη χώρα ξανά στην κανονικότητα, πως θα μοιράσει με δικαιοσύνη, όχι τα βάρη, αλλά τις δυνατότητες που τώρα ανοίγονται και είναι σημαντικές. «Εχω πλήρη επίγνωση. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας τους πολλούς. Έχουμε δείξει δείγματα γραφής και έχουμε περάσει τις εξετάσεις», είπε.

Πηγή: enikonomia.gr

 

Διαβάστε επίσης