Στο νοσοκομείο Ρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος

τεθηκαν θεματα για τη λειτουργια του νοσηλευτικου ιδρυματος

Το νοσοκομείο Ρίου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, Κατερίνα Σολωμού, Γρηγόρη Ευαγγελάτο, Χαρά Αναστασοπούλου, Ελένη Γκέκα και Ανδρέα Μπαγιώργο.

Ο κ. Αλεξόπουλος παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, στο Ιερό Ναό που βρίσκεται εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου  «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» το οποίο σήμερα πανηγυρίζει. Στη συνέχεια, είχε συνάντηση, παρόντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών, με τη Διοίκηση του νοσοκομείου όπου συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την  λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και τη δυνατότητα συνεργασίας με την πόλη και τον τρόπο που μπορεί ο δήμος να συμβάλει στην προώθηση θεμάτων που αφορούν τον τομέα της υγείας.

Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων συναντήθηκε με το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων με τα μέλη του οποίου συζήτησε για την εν γένει λειτουργία του νοσοκομείου και τα αιτήματά τους, ενώ επισκέφθηκε και τους χώρους των εργαζομένων και τους νοσηλευτικούς χώρους και αντάλλαξε ευχές με ασθενείς.

Όπως είπε ο κ. Αλεξόπουλος οτιδήποτε συμβαίνει στην Πάτρα θα πρέπει να αφορά τη δημοτική αρχή και  να τη βρίσκει σύμμαχο. «Ένας ισχυρός δήμος είναι αυτός που παρακολουθεί, παρεμβαίνει και διεκδικεί για κάθε θέμα που αφορά τη ζωή του πολίτη» τόνισε.

 

 

Διαβάστε επίσης