Τουρκικό δημοσίευμα: Το Αιγαίο και η Μεσόγειος θα γίνουν τουρκική λίμνη

06/05/2019 | 11:35

Οι S-400 θα τοποθετηθούν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο για να ελέγχουν την Ελλάδα και τα ενεργειακά σχέδια της Κύπρου, υποστηρίζει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak με πρωτοσέλιδο τίτλο ‘Να ο λόγος του πανικού για τους S-400’.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα οι ΗΠΑ και άλλες χώρες της Δύσης βρίσκονται σε πανικό γιατί, “από τη στιγμή που οι δύο συστοιχίες των S-400, που η Τουρκία ετοιμάζεται να παραλάβει τον Ιούλιο, τοποθετηθούν η μία στη Σμύρνη και η άλλη στην Αντιόχεια, το Αιγαίο και η Μεσόγειος θα καταστούν ‘τουρκική λίμνη’”.

Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση των S-400 στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν ως στόχο:

– Στη Μεσόγειο, να ελέγξουν τον εναέριο χώρο και να φέρουν τα πάνω κάτω στα σχέδια του ενεργειακού πολέμου που διεξάγεται στην περιοχή.

-Στο Αιγαίο, να ρίξουν στο κενό τα σχέδια κατοχής της Αθήνας, ακόμη και στα νησιά που έπρεπε να είναι αποστρατικοποιημένα αλλά η Αθήνα έχει τοποθετήσει στρατιωτικά φυλάκια. Και επίσης από τη στιγμή που όλα τα αεροσκάφη που θα απογειώνονται από την Ελλάδα θα εντοπίζονται αμέσως από τα ραντάρ των S-400, η Ελλάδα θα σταματήσει τις απειλές κατά της Τουρκίας στο Αιγαίο.

-Και τέλος στη Συρία, να εμποδίσουν τη δημιουργία ‘διαδρόμου τρομοκρατίας’ από τους Κούρδους της Συρίας (YPG)

 

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: sigmalive.com

 

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στην θάλασσα του Ρίου – Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες