Ψινάκης για τη φωτιά στο Μάτι: Με χτυπούν γιατί είμαι celebrity

06/05/2019 | 11:27

«Με χτυπούν γιατί είμαι celebrity», ήταν η απάντηση του Ηλία Ψινάκη, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για τη φωτιά στο Μάτι και την αποκάλυψη ότι την ώρα της φονικής πυρκαγιάς, ζητούσε πυροσβεστικό για να σβήσει τη φωτιά στον κήπο του.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Μανιάτη και της Αθηναΐδος Νέγκα στο One Channel, ο απερχόμενος δήμαρχος είπε για εκείνη τη βραδιά : «ήρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια…δεν μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα».

Αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο, όπου αστυνομικός της φύλαξής του ακούγεται να ζητά βοήθεια από την Πυροσβεστική λέγοντας ότι στο σπίτι του δημάρχου καίγεται, ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα είχε γίνει πριν εξαπλωθεί η πυρκαγιά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της