Αυτό είναι το απόλυτο τρικ για να κάνεις τέλεια λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Οι οδοντίατροι είναι ελαφρώς τρομακτικοί. Το ίδιο ισχύει και για τα εργαλεία της δουλειάς τους που μπορούν να προκαλέσουν πραγματικούς εφιάλτες. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) δεν τους ήθελα καθόλου μέχρι που γνώρισα τη Δάφνη.

Η Δάφνη είναι η πιο cool οδοντίατρος της Αθήνας. Δεν σε αγχώνει, δεν σε τρομάζει, σε κάνει να γελάς με τους ήχους που κάνουν τα «τρυπάνια και τα πριόνια» της αλλά κυρίως, δίνει τα καλύτερα tips! Η Δάφνη ήταν που μου είπε το απόλυτο tip που έκανε τα δόντια μου πιο λευκά και που πραγματικά με έχει ξετρελάνει!

Πάνω στην κουβέντα για τη λεύκανση και για το γεγονός πως πρέπει να σταματήσω το κάπνισμα (ΤΟ ΞΕΡΩ!) μου είπε πως, μία φορά την εβδομάδα μπορώ να κάνω μία δική μου λευκαντική πάστα με μαγειρική σόδα και αλάτι που πραγματικά μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Η συνταγή της Δάφνης είναι απλή. Βάζεις μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και μία κουταλιά του γλυκού αλάτι σε ένα μπολάκι και ρίχνεις μερικές σταγόνες νερό ώσπου να δημιουργηθεί μία πάστα.

Έπειτα, χρησιμοποιείς αυτή την πάστα όπως θα χρησιμοποιούσες την οδοντόκρεμά σου. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Η συνταγή δεν είναι για… «χόρταση» όπως λέει και η Δάφνη. Μπορείς να κάνεις αυτό το τρικ μόνο μία φορά την εβδομάδα αλλιώς κινδυνεύεις να χαλάσεις το σμάλτο των δοντιών σου. Ενδείκνυται για καπνιστές που πίνουν πολλούς καφέδες και πολλά κόκκινα κρασιά κυρίως αλλά μπορείς να το κάνεις ακόμα και αν δεν πλησιάζεις τίποτα από αυτά τα 3. Θέλω λοιπόν να δοκιμάσεις τη φανταστική συνταγή της Δάφνης και να μου πεις τις εντυπώσεις σου. Εγώ ήδη την έκανα μία φορά και αλήθεια, είδα διαφορά!

Διαβάστε επίσης