Πάτρα: To Σαββατοκύριακο η παιδική παράσταση "Πήτερ Παν"

στο Royal theater

Στην Πάτρα αναμένεται στο Royal theater – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων 53 το σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου η παράσταση «Πήτερ Παν». Το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων, ο Πήτερ Παν, ζωντανεύει σε μια μαγευτική και σύγχρονη παράσταση που υπόσχεται μαγικές στιγμές, περιπέτεια, συγκίνηση, μουσική, χορό και πολύ τραγούδι.

Η Marossoulis Productions σε συνεργασία με τις «Μαγικές Σβούρες» μας ταξιδεύουν στον κόσμο του παραμυθιού και του ονείρου με το διαχρονικό αριστούργημα του Τζέιμς Μπάρι – “Πήτερ Παν”, του αιώνιου παιδιού που αρνείται να μεγαλώσει και συμβολίζει την αθωότητα της νιότης που όλοι κρύβουμε στην ψυχή μας.

Μια θεατρική πανδαισία για όλα τα “παιδιά”. Ο Δημήτρης Αδάμης, με τη μακροχρόνια εμπειρία του στο θέατρο για παιδιά, υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία αυτής της “εναέριας” παραγωγής από τις «Μαγικές Σβούρες» που φέτος γιορτάζουν τα 15 χρόνια τους στο Θέατρο για Παιδιά.

Υπόθεση

Ο Πήτερ Παν είναι ένα έξυπνο και σκανδαλιάρικο αγόρι, που αρνείται να μεγαλώσει. Ζει στη “Χώρα του Ποτέ” με τη νεραϊδούλα Τίνκερμπελ και είναι ο αρχηγός των “Χαμένων Παιδιών”. Μια νύχτα γεμάτη αστέρια ο Πήτερ Παν εισβάλλει ξαφνικά στην ήσυχη ζωή των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους ταξιδέψει με τη νεραϊδόσκονη του στη “Χώρα του Ποτέ”.

Έτσι αρχίζει η απίστευτη και φανταστική περιπέτεια τους. Εκεί θα γνωρίσουν, τον μεγαλύτερο αντίπαλό του Πίτερ Παν, τον εκδικητικό Κάπτεν Χουκ με τους πειρατές του, αλλά και την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά και τις γοργόνες.

Ελάτε να πετάξουμε πάνω από τα αστέρια. Να ανακαλύψουμε ξανά την πραγματική έννοια της φιλίας, της αθωότητας και της ανάγκης μας για φαντασία. Να ζήσουμε για λίγο σε έναν κόσμο μαγικό. Λίγη νεραϊδόσκονη και το ταξίδι αρχίζει…

Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Βέβης, Μικές Γλύκας, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος, Ντέπυ Μοράρη, Νεφέλη Οικονόμου, Στέλιος Πετράκης, Χρυσαλένα Χριστοπούλου, Μαριλίζα Χρονέα.

Διασκευή –Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης.

Με την φροντίδα της Ελεονώρας Μελέτη.

Το έργο ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Αθηνά στην πρωτεύουσα.

Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις της Πάτρας κοστίζουν στην προπώληση 8 ευρώ.

Προπώληση στα εξής σημεία στην Πάτρα (Γωνιά του Βιβλίου - Παπαχρίστου, Discover Bookstore, Φάρος και Queen Cafe) καθώς και στο viva.gr & το 11876.

Θα δοθούν 2 παραστάσεις το Σάββατο 11/5 και την Κυριακή 12/5 στις 18.00.