Η Χαρά Φωτοπούλου υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

"Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, να συμμετάσχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος εκλογικής περιφέρειας Πάτρας, στις ερχόμενες εκλογές, με την πολυσυλλεκτική παράταξη "Πρωτεύουσα ξανά!". Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Ως εκ τούτου το μέλλον των παιδιών μας και ο τόπος αλλά και ο τρόπος ζωής μας με κάνει ιδιαίτερα ανήσυχη. 

Εμπιστεύομαι τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο γιατί πρόκειται πάνω απ όλα για έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία, όρεξη για δουλειά, συνετό και με σεβασμό στις παραδόσεις. Με έκανε να συστρατευτώ στο πλάι του για την εκπλήρωση του κοινού οράματος για την πόλη της καρδιάς μας, την Πάτρα μας. 
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μέσος εργαζόμενος και κάτοικος Πατρών. Κατοικώ στην περιοχή του Αγ. Γιώργη του Λάγγουρα και ήμουν εθελόντρια στο Σύλλογο Δρομέων Πάτρας για περίπου δυο χρόνια. Δεσμεύομαι να προσφέρω για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μου και να εργαστώ με αγάπη και μεράκι.

Για να αλλάξουμε την προοπτική της Πάτρας μας, οραματιζόμαστε μια πόλη σύγχρονη, καθαρή, ασφαλή, προσβάσιμη, ανθρώπινη και ένα καλύτερο περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας. Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την στήριξή σας γιατί όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να την κάνουμε «Πρωτεύουσα ξανά!» "

Διαβάστε επίσης