Έτσι θα εμφανιστεί η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision!

Την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, η Κατερίνα Ντούσκα θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2019 για την πρώτη πρόβα του Better Love. Μία μέρα πριν, η Τάμτα θα εμφανιστεί στην ίδια σκηνή με τη συμμετοχή της Κύπρου. Πώς θε εμφανιστεί, λοιπόν, η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό; Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες Στη φωλιά των Κου Κου.

«Έχουμε το σκηνικό που ζητήσαμε. Ο σκηνογράφος που θα αναλάβει την ελληνική παραγωγή έχει συνεργαστεί με τη Lady Gaga και έχει κάνει το X Factor της Αγγλίας. Το σκηνικό δεν έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα, θα είναι διπλής όψης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε αρκετές εικόνες. Αυτό που θα δούμε έχει έναν κοινό κώδικα με το βίντεο κλιπ, θα δούμε αρκετές εναλλαγές εικόνων που συμβαίνουν σε παράλληλη δράση αλλά ταυτόχρονα ενώνονται και μεταξύ τους. Κοινό στοιχείο όλων είναι το αναγεννησιακό στυλ που βλέπουμε και στο βίντεο κλιπ, με το λευκό και το ροζ. Υπάρχει και κάποιο ελληνικό στοιχείο. Είναι υπερπαραγωγή!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε και η ελληνική επιτροπή που θα βαθμολογήσει τα τραγούδια της Eurovision. Φέτος θα είναι οι:

Νίκος Νικολόπουλος – πρόεδρος (δ/ντής προγράμματος ραδιοφωνικού σταθμού)
Ειρήνη Καραγιάννη (ερμηνεύτρια όπερας)
Μανολης Παντελιδάκης (σκηνογράφος, ενδυματολόγος)
Στέλλα Χροναίου (τραγουδίστρια, vocal coach)
Θανάσης Αλευράς (ηθοποιός)

 

 

Διαβάστε επίσης