Μητσοτάκης: «Κανένα έθιμο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό, όταν θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή»

01/05/2019 | 10:36

«Κανένα έθιμο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό, όταν θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ANT1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, αναφερόμενος στην τραγωδία στην Καλαμάτα και πρόσθεσε: «Και δεν αναφέρομαι μόνο στις σαΐτες της Καλαμάτας αλλά και στις μπαλωθιές. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανεξάρτητη χρήση όπλων και να μην έχουμε άλλα τραγικά περιστατικά».

Ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι την άλλη εβδομάδα η ΝΔ θα καταθέσει τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου. «Προκαλώ λοιπόν τον κ. Τσίπρα αντί να υπόσχεται στα λόγια ότι επί των ημερών του δεν θα κοπεί το αφορολόγητο, να την προσυπογράψει», είπε.

Παράλληλα σε άλλο σημείο της συνέντευξής του χαρακτήρισε «ηθική υποχρέωση», την πρόταση μομφής προς τον αναπλ.υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Πολάκης έχει πει “να βάλουμε 2-3 φυλακή για να κερδίσουμε εκλογές”, ότι θα θάψει δημοσιογράφους κάτω από τη γη. Η επίθεση στον Σ. Κυμπουρόπουλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η πρόταση μομφής ήταν ηθική υποχρέωση για να επαναφέρουμε έναν κώδικα αξιών στην πολιτική».

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο