Πάτρα: Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο Αστυνομικού στο Νοσοκομείο του Ρίου - Γιος εργαζόμενου ο αυτόχειρας σύμφωνα με πληροφορίες - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

το βραδυ της Δευτέρας του Πάσχα

Νεότερη Ενημέρωση 11.28: Eικοσιτριάχρονος είναι ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε με υπηρεσιακό όπλο Αστυνομικού συνοδού στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, o νεαρός φέρεται να είναι γιος εργαζόμενου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει για το περιστατικό: "Απο την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, διερευνάται περιστατικό αυτοχειρίας ατόμου που βρισκόταν υπό Αστυνομική συνοδεία στο Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών"

Νεότερη Ενημέρωση 23.17: Στο κεφάλι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news. αυτοπυροβολήθηκε ο άνδρας που νωρίτερα απόψε σε κατάσταση αμοκ όρμησε στον έναν εκ των δυο Αστυνομικών συνοδών που τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, για ψυχιατρική γνωμάτευση.

Ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Συμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και σήμερα Αστυνομικοί τον εντόπισαν στην περιοχή της Ξερόλακας και κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, μεταφέρθηκε στη Ψυχιατρική του Ρίου.

58622682_707457029669311_8716843883390042112_n.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 23.10: Συναγερμός το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια", όταν ασθενής που μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό ίδρυμα για ψυχιατρική εκτίμηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, όρμησε στον Αστυνομικό συνοδό του άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταλήξει χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα από τις αρχές.

Περισσότερα σε λίγο

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Διαβάστε επίσης