Πάτρα: Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο Αστυνομικού στο Νοσοκομείο του Ρίου – Γιος εργαζόμενου ο αυτόχειρας σύμφωνα με πληροφορίες – ΝΕΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟ

Νεότερη Ενημέρωση 11.28: Eικοσιτριάχρονος είναι ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε με υπηρεσιακό όπλο Αστυνομικού συνοδού στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, o νεαρός φέρεται να είναι γιος εργαζόμενου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει για το περιστατικό: “Απο την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, διερευνάται περιστατικό αυτοχειρίας ατόμου που βρισκόταν υπό Αστυνομική συνοδεία στο Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών”

Νεότερη Ενημέρωση 23.17: Στο κεφάλι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news. αυτοπυροβολήθηκε ο άνδρας που νωρίτερα απόψε σε κατάσταση αμοκ όρμησε στον έναν εκ των δυο Αστυνομικών συνοδών που τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, για ψυχιατρική γνωμάτευση.

Ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Συμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και σήμερα Αστυνομικοί τον εντόπισαν στην περιοχή της Ξερόλακας και κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, μεταφέρθηκε στη Ψυχιατρική του Ρίου.

58622682_707457029669311_8716843883390042112_n.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 23.10: Συναγερμός το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”, όταν ασθενής που μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό ίδρυμα για ψυχιατρική εκτίμηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, όρμησε στον Αστυνομικό συνοδό του άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταλήξει χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα από τις αρχές.

Περισσότερα σε λίγο

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ