Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει περιθώριο χαλαρής ψήφου

Τα διλήμματα των εκλογών από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας θέτει με άρθρο του στα "Νέα Σαββατοκύριακο" ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο συντονιστής επικοινωνιακού και στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο χαλαρής ψήφου και οι πολίτες θα πάνε στις κάλπες για να επιλέξουν αν θέλουν «την Ελλάδα των πολλών» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή «τον ΣΥΡΙΖΑ των Πολάκηδων».

«Τέσσερις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο. Κάθε προσπάθεια να αντεπιτεθεί, απέτυχε. Τα νέα ψέματα και οι συκοφαντίες της κατέρρευσαν. Και πλησιάζει η ώρα που θα πληρώσει το τίμημα για όλα όσα έκανε: για την εξαπάτηση των πολιτών, για την υπερφορολόγηση και την ανικανότητά της. Αλλά και για τον διχασμό που έσπειρε, όπως και για το εθνικό λάθος των Πρεσπών», σημειώνει ο κ. Θεοδωρικάκος και προσθέτει μεταξύ άλλων στο άρθρο του: «Αλήθεια ή ψέματα; Ενότητα ή διχασμός; Ανάπτυξη και νέες δουλειές ή φτωχοποίηση; Ασφάλεια ή χάος; Πατριωτική ευθύνη ή συνεχείς εθνικές υποχωρήσεις; Ανάμεσα σε αυτά καλείται να επιλέξει ο πολίτης. Σε αυτά τα διλήμματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει τις θετικές και προοδευτικές λύσεις για μια καλύτερη ζωή».

«Στις 26 Μαΐου εκλέγουμε τους ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ καθρεφτίζει το άνοιγμά της στην κοινωνία, την ισχυρή ανανέωση και την εμπειρία, την ενότητα και την διεύρυνση. Τον κόσμο της εργασίας, της επιστήμης, της υγιούς επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού», συμπληρώνει ενώ υπογραμμίζει: «Οι εκλογές έχουν κρίσιμη εθνική σημασία, θα διαμορφώσουν την επόμενη μέρα. Το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, στις περιφέρειες και στους τρεις μεγάλους δήμους θα είναι καταλυτικό. Γι΄ αυτό και καμία χαλαρή ψήφος δεν μπορεί να υπάρξει. Οι πολίτες θα φέρουν ακόμη πιο κοντά την πολιτική αλλαγή που λαχταρούν όλοι οι Έλληνες!».

Διαβάστε επίσης