Σε νέους “μπελάδες” ο Τζέιμς Μποντ

27/04/2019 | 15:25

Χωρίς τίτλο και χωρίς ολοκληρωμένο σκριπτ παραμένει η 25η ταινία σχετικά με τη δράση του φλεγματικού Βρετανού πράκτορα 007, παρά το γεγονός της επίσημης παρουσίασης του καστ της επόμενης ταινίας.

Όπως αναφέρει η Page Six, ήδη υπάρχουν σύννεφα πίσω από τις κάμερες καθώς παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν με την ηχηρή προσθήκη του Οσκαρικού Ράμι Μάλεκ, ακόμη η ταινία είναι στον αέρα.Είναι γνωστό ότι θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Απριλίου 2020, ενώ αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Γνωστή είναι μόνο μία σύντομη σύνοψη του έργου ενώ η πλοκή ακόμη… αγνοείται όπως και ο τίτλος του. Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι ο Κρεγκ, που είναι ήδη 51, ότι θα παραμεγαλώσει αν το καθυστερήσουν κι άλλο.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ