"Περιμένουμε την έμπρακτη εξαγγελία του Πρωθυπουργού για τη δημιουργία του Ανατολικού Πάρκου"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ Επιτροπή Συλλόγων & Φορέων του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων

Εν αναμονή της έμπρακτης απόδειξης της εξαγγελίας για τη δημιουργία του Ανατολικού Πάρκου στο Ριγανόκαμπο Πατρών, από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη ομιλία του στην Πάτρα, βρίσκεται η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων & Φορέων του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν δηλώνουν ικανοποιήμενοι για την "αναγνώριση του δίκαιου αιτήματος τους", τόσο από τον ίδιο των Πρωθυπουργό, όσο από τη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, αλλά και όλων των υποψηφιών Δημάρχων που υιοθετούν και υποστηρίζουν τις προτάσεις και τον αγώνα τους

 

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Ο πολύχρονος, συντονισμένος και τεκμηριωμένος αγώνας των Συλλογικών οργάνων του Ανατολικού Διαμερίσματος,  για τη δημιουργία του Ανατολικού πάρκου, φαίνεται να αποδίδει καρπούς και να βρίσκεται πολύ κοντά στο ποθητό αποτέλεσμα.

Η κυβέρνηση δια στόματος του Πρωθυπουργού στην ομιλία του στον Απόλλωνα, αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά μας και δεσμεύτηκε να παραχωρήσει το χώρο του παλαιού σκουπιδότοπου στο λαό της Πάτρας και στο Δήμο Πατρέων για τη δημιουργία  του ανατολικού πάρκου. 

Περιμένουμε με αγωνία την έμπρακτη απόδειξη της εξαγγελίας με  την υπογραφή της απόφασης παραχώρησης ίσως και προ των δημοτικών εκλογών.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται τόσο οι δηλώσεις του Δημάρχου όσο και υποψηφίων Δημάρχων που υιοθετούν και υποστηρίζουν τις προτάσεις και τον αγώνα των κατοίκων του Ανατολικού διαμερίσματος.

Με την παραχώρηση του χώρου,  θα ανοίξει πλέον ο δρόμος για να ξεκινήσουν οι μελέτες  το συντομότερο δυνατόν, ώστε επιτέλους να γίνει πράξη  το μεγάλο αυτό έργο.

Ευχαριστούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη βοήθειά τους στην ανάδειξη και επικαιροποίηση των προσπαθειών μας, για ένα τέτοιο έργο που θα ωφελήσει ολόκληρη την Πάτρα.   

Ευχόμαστε «Καλό Πάσχα» σε όλους.
Με τιμή
Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων & Φορέων του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ