Η απόχρωση της άνοιξης που «ρίχνει» το instagram ξανά και ξανά

Στο εξωτερικό το αποκαλούν «Marigold Yellow» αλλά εμείς θα το λέγαμε βαθύ κίτρινο με μια πολύ μικρή δόση πορτοκαλί.

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η πιο trendy του καλοκαιριού και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό! Το Marigold Yellow έχει κλέψει τις καρδιές όλων των fashionistas στο instagram και στα social media επικρατεί ένας μικρός χαμός με φωτογραφίες από influencers που μας δείχνουν πώς επιλέγουν να φορέσουν τη συγκεκριμένη απόχρωση.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σου ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αυτή η απόχρωση δεν είναι trend μόνο στα ρούχα αλλά θα φορεθεί πολύ και σε όλα μας τα αξεσουάρ. Τσάντες, παπούτσια, jackets, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου αποκτούν αυτόν τον hot τόνο και δίνουν χρώμα και στιλ σε κάθε μας outfit! 

Ειδικά τα γυαλιά ηλίου σε κίτρινο χρώμα είναι must και αποτελούν το πιο δημοφιλές είδος γυαλιών ηλίου για το καλοκαίρι του 2019!

Eννοείται φυσικά πως στα μαγιό μας η συγκεκριμένη απόχρωση θα κυριαρχήσει επίσης και θα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς, τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα μαγιό. 

Σκουλαρίκια, πέδιλα και t-shirts αποκτούν το χρώμα της άνοιξης και ζωντανεύουν τα looks μας ακόμα περισσότερο!

Συνδύασε αυτό το χρώμα με ρούχα σε άλλες bold αποχρώσεις, όπως κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, πράσινο και ροζ. Παίξε με τα χρώματα και δημιούργησε τους πιο funky χρωματικούς συνδυασμούς.

Εναλλακτικά φόρεσε το Marigold Yellow top σου με τζιν παντελόνι που ταιριάζει πολύ ή ακόμα και με λευκές και off-white παντελόνες για ακόμα πιο καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο look.