Υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας από την Ηλεία - Εντοπίστηκαν αυτοί που την μύησαν στον σατανισμό

Ραγδαίες εξελίξεις

Φως στην ταυτότητα των δύο “σκοτεινών φίλων” της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, που αμέσως μετά τον θάνατό της έσβησαν βιαστικά τα προφίλ τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να ρίχνει η αστυνομική έρευνα.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου, έγιναν γνωστά τα ονόματα των προσώπων που την μύησαν στα σκοτεινά μονοπάτια του σατανισμού.

“Εμείς και η Αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε”, είπε ο πατέρας της Αρετής Ζαχαροπούλου, ο οποίος αγωνίζεται να αποδείξει ότι το παιδί του χάθηκε λόγω εμπλοκής του σε κυκλώματα σατανιστών.

Μάλιστα, όπως είπε, εντόπισαν φωτογραφίες της Αρετής μαζί με μία μελαχρινή φίλη της σε ιστοσελίδες που έχουν περιεχόμενο από τελετές μαύρης μαγείας. Παράλληλα θεωρούνται κομβικά για τις έρευνες τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις επικοινωνίες της.

“Αναρωτιέμαι ποιο ήταν το πρόσωπο που διέγραψε από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου όλες τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το facebook, ενώ το τηλέφωνό της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στις 9, όταν η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή. Από τις 12 και μετά στο κινητό της υπήρχαν οι δικές μας κλήσεις, την ψάχναμε συνεχώς”, είπε ο πατέρας της άτυχης 22χρονης.

Άλλωστε δεν βρέθηκαν στο σπίτι τα βιβλία περί σατανισμού που φέρεται ότι είχαν γοητεύσει την άτυχη κοπέλα. Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας κάνει λόγο για μία μυστηριώδη φίλη με το όνομα Δήμητρα, η οποία, όπως λέει, σύντομα θα δώσει εξηγήσεις στις Αρχές.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ