Eurovision 2019: Η θέση που δίνουν τα στοιχήματα στην Κατερίνα Ντούσκα

24/04/2019 | 09:22

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2019 έχει ξεκινήσει και στις 14 Μαΐου στο Τελ Αβίβ θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και σε αυτόν συμμετέχουν τόσο η Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα, όσο και η Τάμτα για την Κύπρο.

Και όσο πλησιάζουμε για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού, τόσο τα στοιχήματα «παίρνουν» φωτιά με τα προγνωστικά για το μεγάλο νικητή, αλλά και την τελική δεκάδα να δίνουν και να παίρνουν.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, πάντα σύμφωνα με τα στοιχήματα, η Ελλάδα με το «Better Love» ήταν στην 8η θέση, ενώ τώρα βάσει των τελευταίων προγνωστικών έχει περάσει στην 9η θέση. Αντίθετα, η Τάμτα με το «Replay» παραμένει στην 7η θέση, ενώ σε ψηφοφορίες που διεξάγουν τα fan club η Κύπρος εμφανίζεται ακόμη και στην 5η θέση.

Πάντως, η Κατερίνα Ντούσκα από την αρχή έδειξε να κερδίζει την προτίμηση των φίλων της Γιουροβίζιον. Στην τελευταία της εμφάνιση στην Ισπανία ενθουσίασε τον κόσμο με την ερμηνεία της, σε αντίθεση με εκείνη στο Άμστερνταμ πριν λίγες ημέρες, όπου είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια, αναγκάζοντάς την να εξηγήσει ότι σε εκείνο το live ήταν άρρωστη.

08/07/2025
08/07/2025 | 11:37

Πέθαναν οι ηθοποιοί Σάββας Γεωργιάδης και Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου

Αγρίνιο: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Σε ανασχηματισμό και αντικατάσταση της πρέσβειρας στις ΗΠΑ προχωρά ο Ζελένσκι μετά το τηλεφώνημα με τον Τραμπ

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας που φωτογράφιζε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο

Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο που είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Περού: Στο «φως» αρχαία πόλη 3.500 ετών

Ποιοι γιορτάζουν 8 Ιουλίου – Σε ποιους λέμε σήμερα Χρόνια Πολλά