Eurovision 2019: Η θέση που δίνουν τα στοιχήματα στην Κατερίνα Ντούσκα

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2019 έχει ξεκινήσει και στις 14 Μαΐου στο Τελ Αβίβ θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και σε αυτόν συμμετέχουν τόσο η Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα, όσο και η Τάμτα για την Κύπρο.

Και όσο πλησιάζουμε για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού, τόσο τα στοιχήματα «παίρνουν» φωτιά με τα προγνωστικά για το μεγάλο νικητή, αλλά και την τελική δεκάδα να δίνουν και να παίρνουν.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, πάντα σύμφωνα με τα στοιχήματα, η Ελλάδα με το «Better Love» ήταν στην 8η θέση, ενώ τώρα βάσει των τελευταίων προγνωστικών έχει περάσει στην 9η θέση. Αντίθετα, η Τάμτα με το «Replay» παραμένει στην 7η θέση, ενώ σε ψηφοφορίες που διεξάγουν τα fan club η Κύπρος εμφανίζεται ακόμη και στην 5η θέση.

Πάντως, η Κατερίνα Ντούσκα από την αρχή έδειξε να κερδίζει την προτίμηση των φίλων της Γιουροβίζιον. Στην τελευταία της εμφάνιση στην Ισπανία ενθουσίασε τον κόσμο με την ερμηνεία της, σε αντίθεση με εκείνη στο Άμστερνταμ πριν λίγες ημέρες, όπου είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια, αναγκάζοντάς την να εξηγήσει ότι σε εκείνο το live ήταν άρρωστη.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ