Eurovision 2019: Η θέση που δίνουν τα στοιχήματα στην Κατερίνα Ντούσκα

24/04/2019 | 09:22

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2019 έχει ξεκινήσει και στις 14 Μαΐου στο Τελ Αβίβ θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και σε αυτόν συμμετέχουν τόσο η Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα, όσο και η Τάμτα για την Κύπρο.

Και όσο πλησιάζουμε για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού, τόσο τα στοιχήματα «παίρνουν» φωτιά με τα προγνωστικά για το μεγάλο νικητή, αλλά και την τελική δεκάδα να δίνουν και να παίρνουν.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, πάντα σύμφωνα με τα στοιχήματα, η Ελλάδα με το «Better Love» ήταν στην 8η θέση, ενώ τώρα βάσει των τελευταίων προγνωστικών έχει περάσει στην 9η θέση. Αντίθετα, η Τάμτα με το «Replay» παραμένει στην 7η θέση, ενώ σε ψηφοφορίες που διεξάγουν τα fan club η Κύπρος εμφανίζεται ακόμη και στην 5η θέση.

Πάντως, η Κατερίνα Ντούσκα από την αρχή έδειξε να κερδίζει την προτίμηση των φίλων της Γιουροβίζιον. Στην τελευταία της εμφάνιση στην Ισπανία ενθουσίασε τον κόσμο με την ερμηνεία της, σε αντίθεση με εκείνη στο Άμστερνταμ πριν λίγες ημέρες, όπου είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια, αναγκάζοντάς την να εξηγήσει ότι σε εκείνο το live ήταν άρρωστη.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της