Πάτρα: Έρχονται 270 κλασικά αυτοκίνητα για τον γύρο της Ελλάδας

Με έναν όμορφο και ελπιδοφόρο τρόπο ξεκινάει η καλοκαιρινή τουριστική σεζόν για το αεροδρόμιο του Αράξου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στις 10 του Μάη θα φτάσουν στο αεροδρόμιο του Αράξου δεκάδες οδηγοί κλασικών αμαξιών - αντίκας από διάφορα σημεία της Ευρώπης.

Στο αεροδρόμιο του Αράξου οι οδηγοί θα πάρουν τα αυτοκίνητα τους που στο μεταξύ θα έχουν φτάσει με νταλίκες από το νέο λιμάνι της Πάτρας. Πρόκειται για 270 αμάξια των μεγαλύτερων φιρμών του κλασικού αμαξιού, το καθένα εκ των οποίων κοστίζει ακριβά.

Παλιές Mercedes, Lamborghini, Maserati και διάφορα άλλα αμάξια θα γεμίσουν τους δρόμους της περιοχής γύρω από το αεροδρόμιο του Αράξου. Οι οδηγοί φτάνοντας στο αεροδρόμιο θα πάρουν τα αυτοκίνητά τους και θα αναχωρήσουν για να κάνουν τον γύρο της Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα event που θα αποτελέσει διαφήμιση για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδος με δεδομένο ότι οι οδηγοί θα συνοδεύονται από τηλεοπτικά συνεργεία και οι εικόνες αυτές θα ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο. Ήδη οι άνθρωποι του αεροδρομίου του Αράξου ετοιμάζονται για να κάνουν μία μικρή γιορτή για τους οδηγούς και τους ανθρώπους της αποστολής αυτής. Πάντως, η πρώτη πτήση για την νέα τουριστική σεζόν φτάνει στο αεροδρόμιο του Αράξου από την Γερμανία, στις 2 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ