Πάτρα: Γυναίκα εκτός ελέγχου σε διαμέρισμα 5ου ορόφου - Εκσφενδόνιζε αντικείμενα στο δρόμο - Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΣΤΟ ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

Νεότερη Ενημέρωση 18.14: Λήξη συναγερμού για την ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναίκα που "σήκωσε" στο πόδι γειτονιά στο Σκαγιοπούλειο Πατρών, εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει πειστική εξήγηση για την κίνηση της, να πετά αντικείμενα από το διαμέρισμα της στο 5ο οροφο πολυκατοικιάς με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος περαστικός ή να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα. Κανείς από τους ενοίκους αλλά και τους περιοικους που κάλεσαν την Αστυνομία, δεν υπέβαλλε μήνυση σε βάρος της νεαρής.

Μετά τις συστάσεις προς τη γυναίκα οι Αστυνομικοί αποχώρησαν από το σημείο.

Πρώτη Ενημέρωση 18.00: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Αστυνομίας στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Κουμανιώτη στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς γυναίκα που διαμένει σε διαμέρισμα 5ου όροφου πολυκατοικίας, πριν λίγα λεπτά, εκσφενδόνιζε από το μπαλκόνι στο δρόμο διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων γυάλινα μπουκάλια και ποτήρια.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματία. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να προσεγγίσουν τη γυναίκα που βρίσκεται εκτός ελέγχου.

astunomia1.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ