Η Σία Αναγνωστοπούλου για την χρηματοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων της Αχαΐας

του Παμπελοποννησιακού Σταδίου του Δήμου Πατρέων και του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αιγιαλείας

Με αφορμή την ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης δυο σημαντικών αθλητικών εγκαταστάσεων της Αχαΐας, του  Παμπελοποννησιακού Σταδίου του Δήμου Πατρέων και του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αιγιαλείας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα την Ειδική  Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ,για την χρηματοδότηση με 60 εκατ. Ευρώ για 58 έργα ενεργειακής αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων.  Μέσα σε αυτά τα έργα συμπεριλαμβάνονται και η ενεργειακή αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού σταδίου του Δήμου Πατρέων με χρηματοδότηση 1.019.810,72 ευρώ καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου  Δ.Κ Αιγίου με χρηματοδότηση 453.096,00 ευρώ.

Παλεύουμε συγχρόνως για την ένταξη των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στο ΠΕΑΚ (Παμπελοποννησιακό Αθλητικό Κέντρο Πάτρας)».