Πάτρα: Κοινή κάθοδος στις εκλογές για Νίκο Παπαδημάτο- Σπύρο Πολίτη! Ανακοινώνουν αύριο συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων

Μια συνέντευξη που είναι δεδομένο ότι θα βγάλει είδηση!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» και ο επίσης υποψήφιος Δήμαρχος , επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΥΜΑ», παραχωρούν αύριο κοινή συνέντευξη τύπου και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινώσουν συνεργασία των δύο δημοτικών κινήσεων!

Ο Σπύρος Πολίτης από τις 19 Μαρτίου είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές, επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΥΜΑ», μάλιστα είχε ανακοινώσει και 100 ονόματα πατρινών, που στήριζαν την υποψηφιότητά του (δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση).

Ωστόσο, μετά από έντονο προβληματισμό και αρκετές συζητήσεις φαίνεται να κατέληξε στην απόφαση να μην υπάρξει κατακερματισμός των αυτοδιοικητικών δυνάμεων που μάχονται στην κατεύθυνση να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά η Πάτρα.

Ετσι , σύμφωνα με πληροφορίες και κατόπιν διαβουλεύσεων με το συνδυασμό του Νίκου Παπαδημάτου, ο «κύβος ερρίφθη» για έναν από κοινού αγώνα των δύο συνδυασμών.

Οι δύο παρατάξεις ενώνονται σε μια και σίγουρα το γεγονός αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην μάχη των δημοτικών εκλογών, δίνοντας περαιτέρω δυναμική στην παράταξη «Πάτρα Ενωμένη».

Μια συνεργασία που αν μη τι άλλο αποδεικνύει στην πράξη πως ο Νίκος Παπαδημάτος επιδιώκει τη συνεργασία, την συναίνεση και την ενότητα.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ