Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι διάσημη κυρία της Αμερικής – Οι δημόσιες ευχές στον αδερφό της για τα γενέθλιά του

Η Μισέλ Ομπάμα είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, αφού καθημερινά μοιράζεται με τους 29 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός της, Craig, έχει τα γενέθλιά του. Τα δύο αδέρφια είναι πολύ αγαπημένα με τον έναν να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου.

Η γνωστή δικηγόρος και συγγραφέας θέλοντας να ευχηθεί στον αγαπημένο της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία. «Happy birthday to my big brother, Craig, who’s always been by my side whenever I’ve needed him. But what I love about Craig is he isn’t just that way around me. He’s always there for my mom, for his wife, and especially for his children», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Χρόνια πολλά στον μεγάλο μου αδερφό, Craig, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό που όταν εγώ τον χρειάζομαι. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που αγαπώ τον Craig. Αυτός είναι πάντα εκεί για τη μαμά μου, την γυναίκα του και ειδικά τα παιδιά του».


Tlife.gr

Διαβάστε επίσης