Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών: Δράσεις για την Παγκόσμια ημέρα Βιβλίου και το Πάσχα

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών προσκαλεί τους μικρούς της αναγνώστες σε δύο εργαστήρια τα οποία πραγματοποιούνται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου και τις «Πασχαλινές δράσεις.

 

Αναλυτικότερα:

Με αφορμή τον εορτασμό της  Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου στις 23 Απριλίου 2019, η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα υλοποιήσει εργαστήριο με θέμα το βιβλίο:

Συγκεκριμένα, την Μ.Τρίτη από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο με τίτλο "Το πρώτο μου βιβλίο". Τα παιδιά γράφουν, ζωγραφίζουν, σελιδοποιούν και βιβλιοδένουν το δικό τους βιβλίο. Γ

Για παιδιά 10-16 ετών. Απαιτείται προεγγραφή.

Τη δράση θα πλαισιώσουν οι φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης μαθητές του 4ου ΓΕΛ Πάτρας (Αρόης), οι οποίοι θα παρουσιάσουν ως πρόβα παράστασης μια πράξη από το δικό τους θεατρικό  έργο και θα  εξηγήσουν πώς έφτασαν να συγγράψουν το δικό τους πρωτότυπο έργο "Εγώ-αυτός-ο άλλος".

Τη Μεγάλη Τετάρτη  24 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί  Πασχαλινή δράση , από τις 10:30 το πρωί έως στις 12:00 το μεσημέρι,  με         τίτλο "Χειροτεχνήματα της Πασχαλιάς" . Οι μικροί αναγνώστες θα ετοιμάσουνδιακοσμητικά στολίδια από χαρτιά και κόλλα.

        

Για όλες τις ηλικίες. Απαιτείται προεγγραφή.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων 25 παιδιά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής: 2610-226792 και2610-224813

 

Διαβάστε επίσης