Έφυγε με τη νίκη από το Αγρίνιο ο Άρης, 2-1 τον Παναιτωλικό

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τα γκολ των Μαρτίνες στο 22ο (0-1), Ντουάρτε στο 48ο (1-1) και Γιουνές στο 86ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, που με επιθετικό πνεύμα και μεγάλη πίεση δυσκόλεψαν πολύ τους παίκτες του Δέλλα, τους περιόρισαν σε παθητικό ρόλο και κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 22ο λεπτό.

Στο σημείο εκείνο ο Ντιγκινί έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά και έβγαλε τον Μαρτίνες απέναντι στον Γιαννακόπουλο, με τον παίκτη του Άρη να πλασάρει σωστά για το 0-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν στο 46΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ματίγια ο Ρόουζ έκανε την προβολή από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντουάρτε, που είδε την μπάλα να φτάνει σε αυτόν από κόντρα και με δεξί σουτ νίκησε τον Κουέστα.

Τελικά, η ομάδα του Παντελίδη έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο όταν στο 86ο λεπτό ο Φετφατζίδης βρήκε τον Γιουνές από δεξιά και ο Τυνήσιος επιθετικός, που είχε μπει αλλαγή στον αγώνα πριν από τρία λεπτά, με συρτό σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γιαννακόπουλου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντίας, Μαρινάκης - Σόουζα, Βέλεθ, Λάρσον

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάζουρεκ (64΄ Γκούγκα), Μιχάι, Τσιγγάρας, Λιάβας (46΄ Μαρινάκης), Αμαράλ, Λουσέρο, Χόρχε Ντίας, Μπαΐροβιτς (81΄ Μανά), Ντουάρτε.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σόουζα (72΄ Τζανακάκης), Ντιγκινί, Λάρσον, Γκαρσία (68΄ Φετφατζίδης), Μαρτίνες (83΄ Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Κορχούτ, Ρόουζ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ