Έχασε την επαφή της με την κορυφή η Αχαϊκή - Το φιλμ του αγώνα

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι ΑΠΣ Πάτραι και Αχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, αν και το ΑΠΣ Πάτραι στο 72΄προηγήθηκε με 3-0 οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Γαβριλόπουλου κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέσα σε πέντε λεπτά σε 3-3.

Πλέον στο στρατόπεδο της Αχαϊκής υπάρχει έντονη απογοήτευση, αφού η άνοδος για την Γ΄ Εθνική ουσιαστικά χάθηκε μετά την σημερινή ισοπαλία, αφού η Θύελλα Πατρών βρίσκεται στο +4 και απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. Πολύ καλή η διαιτησία του Χρονά και των βοηθών του.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

7΄Σουτ Αθανασόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

8΄Φάουλ του Αναγνώστου πλασέ του Κούσουλα από το ύψος της μικρής περιοχής για να ανοίξει το σκορ 1-0.

14΄Φάουλ Αναγνώστου εκπληκτική απόκρουση του Κανελλόπουλου σε κόρνερ.

22΄Κάθετη πάσα του Μωραίτη σουτ Ζέλου άουτ.

39΄Σουτ Μωραίτη έξω από την περιοχή στο Δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαρδάκη.

42΄Σουτ Μωραίτη άουτ.

45+2 Σουτ Γραμματικόπουλου άουτ.

45+3 Σουτ Μωραίτη θα μπλοκάρει ο Μπαρδάκης.

48΄Σουτ Αναγνώστου άουτ.

52΄Μακρινό σουτ του Αναγνώστου που προσπάθησε να κρεμάσει τον Κανελλόπουλου, αλλά το σουτ θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

63΄Κόρνερ του Αναγνώστου από τα αριστερά αδράνεια στην άμυνα της Αχαϊκής και από κοντά ο Μιχαλόπουλος θα κάνει το 2-0.

66΄Αντεπίθεση για το ΑΠΣ Πάτραι πάσα του Νικολάι μέσα στην περιοχή ο Αναγνώστου θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα καταλήξει κόρνερ.

72΄Κόρνερ του Αναγνώστου από τα αριστερά από τις καραμπόλες θα ευνοηθεί ο Παπαδάτος και με πλασέ θα γράψει το 3-0 ένα γκολ που ο σκόρερ δεν πανηγύρισε διότι σεβάστηκε την πρώην ομάδα του.

78΄Σέντρα του Μωραίτη από τα δεξιά κεφαλιά του Γραμματικόπολου για το 3-1.

79΄Σουτ του Ανδρεόπουλου μέσα από την περιοχή για να μειώσει σε 3-2.

83΄Φάουλ του Μωραΐτη από τα δεξιά κεφαλιά του Γραμματικόπολου για να ισοφαρίσει σε 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

94΄Συρτό γύρισμα από τα αριστερά του Παναγιωτόπουλου η μπάλα θα κοντράρει σε παίχτη της Αχαϊκής και ο Σαλαμαλίκης θα απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Α.Σπηλιοτόπουλος): Μπαρδάκης, Ρήγας, Χριστοδουλόπουλος, Κούσουλας, Παπαδόπουλος, Βάρρας, Μιχαλόπουλος, Αναγνώστου, Παναγιωτόπουλος, Νικολάι (82΄Καλαμπόκας), Παπαδάτος (90΄Πόγκας).

ΑΧΑΪΚΗ (Α.Γαβριλόπουλος): Κανελλόπουλος, Ζέλος (72΄Κατριμπούζας), Πετρόπουλος, Σαλαμαλίκης, Μωραΐτης, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Σουρανής, Αθανασόπουλος (λ.τ.59΄Ντούβλης), Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος.

patragoal