Φωτιά σε ιστιοφόρο στην Αίγινα

19/04/2019 | 20:32

Πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο ιστιοφόρο «ΒΕΝΚΕΡΑ» στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του λιμανιού της Αίγινας, με οκτώ αλλοδαπούς επιβαίνοντες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα περιπολικό σκάφος του λιμενικού και ένα αλιευτικό στο οποίο οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι.

Το ιστιοφόρο ρυμουλκήθηκε από ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι, όπου πυροσβεστικά οχήματα κατέσβησαν άμεσα την εστία της πυρκαγιάς.

Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ