Πάτρα: Υποψήφιοι με το Νίκο Τζανάκο, Θεοδωρακόπουλος - Κολοβούρη και Τερλεπάνη - ΦΩΤΟ

με το συνδυασμό "Πάτρα η δικη μας πόλη"

Υποψήφιος Διαμερισματικός-Κοινοτικός Σύμβουλος στο Ανατολικό Διαμέρισμα, στις εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι Ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος

Ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος τελείωσε το 41ο Δημοτικό σχολείο στην Εγλυκάδα και το 17ο Γυμνάσιο. Εργάζεται στο χώρο της εστίασης.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Εγλυκάδας. Προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας.

theodorakopoylos.jpg

 Υποψήφια  στις εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι η Παναγιώτα Κολοβούρη.

Η Παναγιώτα Κολοβούρηγεννήθηκε και πήγε σχολείο στην Πάτρα. Εργάσθηκε διαδοχικά σαν ξενοδοχοϋπάλληλος, σε βιοτεχνία ρούχων και για πολλά χρόνια σαν αποκλειστική νοσοκόμα στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείου στο Ρίο. Έχει δυο παιδιά.

kolovoyri.jpg

Υποψήφια  στις εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι η Μαρία Τερλεπάνη.

Η Μαρία Τερλεπάνηζει στο Σούλι και ασχολείται κυρίως με αγροτικές εργασίες. Θεωρώντας πως και οι αγροτικές περιοχές της Πάτρας χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής από τον Δήμο και την πολιτεία, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, πιστεύοντας πως μπορεί να συνεισφέρει σε μια τέτοια προσπάθεια.   Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.

maria_terlepani_tzanakos.jpg

Διαβάστε επίσης