Σήμερα στην Πάτρα ο ηθοποιός και συγγραφέας του βιβλίου "Ζιάκ, η έκλειψη" Γιάννης Χατζηγεωργίου

στο επίκεντρο +

Συνάντηση γνωριμίας με τον συγγραφέα και ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου, με αφορμή την έκδοση του πρώτου του βιβλίου με  τίτλο «Ζιάκ, η έκλειψη» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Επίκεντρο+. 

"Ζιάκ είναι το όνομά μου και στη γλώσσα των Φυλάκων σημαίνει έκλειψη του ήλιου. Ναι, είμαι ένας Φύλακας των Ψυχών, και αυτό που θα σας εκμυστηρευτώ είναι ότι ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο - ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα ερωτευμένη με τον Ουίλιαμ".

Το αιώνιο δίλημμα ανάμεσα στο καθήκον και την επιθυμία μέσα από τα μάτια μιας Φύλακα που επιλέγει να παραβεί τους κανόνες και να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα για έναν άνθρωπο.  Μια διαφορετική θεωρία για την κοσμογονία σε μια μαγική ιστορία φαντασίας...ή ίσως όχι και τόσο.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στις 21/12/1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεκατριών χρονών ξεκίνησε ερασιτεχνικά τη συγγραφή θεατρικών κειμένων, ποιημάτων και παραδοσιακών παραμυθιών από τη Μικρά Ασία. Ταλαντούχος ηθοποιός, μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, ο πολυτάλαντος 27χρονος είναι περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό ως πρωταγωνιστής των σίριαλ «Ταμάμ» και «Παρθένα Ζωή», τραγουδιστής της Panik Records και νικητής του «YFSF - Your Face Sounds Familiar». Το «Ζιάκ, η έκλειψη» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η σχολή χορού «Χορόδραση» της Βίκυς Αγόρα.