Πάτρα: Υποψήφιοι με το Νίκο Τζανάκο Γεωργία Ρούμπα και Χρήστος Αντωνίου - Συνεχίζει τις περιοδείες - ΦΩΤΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΠΑΤΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ"

Υποψήφια  στις εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι η  Γεωργία Ρούμπα  

Η Γεωργία Ρούμπα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Φοίτησε σε Γυμνάσιο και Λύκειο σε Οβρυά και Δεμένικα.

Είναι πτυχιούχος και καθηγήτρια πιάνου. Εργαζόταν  σε ωδείο στην περιοχή της Οβρυάς, καθώς και στο καρναβαλικό συνεργείο. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.

roympa_georgia.jpg

Υποψήφιος Σύμβουλος, στις εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι ο Χρήστος Αντωνίου.

Ο Χρήστος Αντωνίου τελείωσε το 12ο Δημοτικό σχολείο στις εργατικές Ανθείας και το 12ο Γυμνάσιο, ενώ τελείωσε το Νυκτερινό Γυμνάσιο στο Κουκούλι. Είναι ιδιοκτήτης εταιρείας Ανακαινίσεων χώρων (Antoniou Decor), καθώς και δυο καταστημάτων εστίασης σε Ζαρουχλείκα και Άγιο Ιωάννη.

Είναι παντρεμένος με την Ευλαμπία Ανδρουτσοπούλου η οποία εργάζεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο  Ριο και έχουν οκτώ παιδιά. 

antonioy_hristos.jpg

Περιοδεία Νίκου Τζανάκου στην Έλληνος Στρατιώτη και τη Μέση Αγυιά

Με αφορμή την περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Τζανάκου και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης "Πάτρα: Η δική μας πόλη" στην Έλληνος Στρατιώτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Συνεχίζουμε τις περιοδείες στις γειτονιές της Πάτρας, αποδεικνύοντας και τη γνώση μας όσον αφορά τα προβλήματα και τις ανάγκες ξεχωριστά κάθε περιοχής, αλλά και πείθοντας πως το πρόγραμμα της παράταξης "Πάτρα: Η δική μας πόλη" είναι μελετημένο, τεκμηριωμένο, αλλά και προσαρμοσμένο σε βάση άμεσης υλοποίησης.

Η χθεσινή περιοδεία του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Έλληνος Στρατιώτη και την Μέση Αγυιά.

Στη διάρκεια των συναντήσεων με τους πολίτες επισημάνθηκε ότι στόχος μας είναι να στηριχθεί η κάθε συνοικία της πόλης μας και να αναβαθμιστεί. Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να τακτοποιήσει "ανοικτά" θέματα σε γειτονιές, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η καθαριότητα, οι αισθητικές παρεμβάσεις, η ενεργοποίηση του δυναμικού της κάθε περιοχής, αλλά και καθημερινή συνεργασία των ανθρώπων και των εκπροσώπων της κάθε συνοικίας με τον Δήμο, αποτελούν τους βασικούς κορμούς της πολιτικής μας.

Η Πάτρα αναπτύσσεται και τα νέα τμήματά της πρέπει να βοηθηθούν ώστε οι κάτοικοι να διασφαλίσουν μια ποιοτική καθημερινότητα, να βρουν διεξόδους οι νέοι, αλλά και να αναπτυχθεί η επαγγελματική δραστηριότητα.

Στην "Πάτρα: Η δική μας πόλη" έχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο, είμαστε έτοιμοι να το εφαρμόσουμε".

ell.strat1_.jpg

ell.strat_3.jpg

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης