Μουζάλας για Κουρουμπλή: Η συνάντηση με τον Αμβρόσιο μας προσβάλλει

αιχμές του πρώην υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής

Επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιοεξαπέλυσε μέσω δηλώσεών του ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Μιλώντας στο Attica tv (και την εκπομπή «Εμπράκτως») ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υποστήριξε ότι «αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή.

Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή»!

Ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι το ξεκάθαρο διακύβευμα των προσεχών ευρωεκλογών αποτελεί η ανάσχεση των ακροδεξιών ρευμάτων και η δημιουργία ενός νέου οικονομικού μίγματος στην Ευρώπη που θα επικεντρώνει στο κοινωνικό κράτος.

«Η άνοδος της ακροδεξιάς οφείλεται στις πολιτικές λιτότητας που επεβλήθησαν από την Ευρώπη και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθήθηκαν», σημείωσε χαρακτηριστικά, στρέφοντας ταυτόχρονα τα «πυρά» του προς τον Μάνφρεντ Βέμπερ, υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Κομισιόν, αλλά και στα κόμματα της παραδοσιακής δεξιάς που έχουν υιοθετήσει ακροδεξιά πρακτική και ορολογία, όπως υπογράμμισε.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως μια «καλή συμφωνία» και εξέφρασε την άποψη ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ αυτής, προκειμένου η συγκεκριμένη διμερής συμφωνία να γίνει κατανοητή στο ευρύ κοινό και σε όσους αντιδρούν σφοδρά.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης