Στην Πάτρα ο Νίκος Ανδρουλάκης- Απέφυγε να πει ότι στηρίζει τον Απόστολο Κατσιφάρα, παρά το γεγονός ότι έχει τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή, τις φυσικές καταστροφές, τους τρόπους αντιμετώπισής τους και την συμβολή του νέου Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας (rescEU) σε αυτή την κατεύθυνση, διοργανώνει σήμερα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Ευρωβουλευτής θα παρουσιάσει τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας (rescEU), για τον οποίο υπήρξε εισηγητής εκ μέρους της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ε.Κ. αλλά και τις νέες δυνατότητες που δίνει στα κράτη-μέλη για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τις φυσικές καταστροφές.

Στην εκδήλωση υμμετέχει επίσης ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης, ο οποίος με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι, θα αναφερθεί στις μαζικές καταστροφές και την αντικλιματική πολιτική.

Τέλος ο Αρχιπύραρχος,  Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, Διοικητής Πυροσβεστικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος θα μιλήσει για την δύσκολη αποστολή της Π.Υ. στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και για τη συμβολή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του δεν θέλησε να πει καθαρά ότι στηρίζει Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάροτι έχει τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. Είπε μόνο ότι ο χώρος θα πρέπει να είναι ενωμένος στο β΄γύρο.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ