Πατέρας Καλλιρόης: "Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου" - Νοσηλεύεται στο Ρίο μετά το σοβαρό τροχαίο - Χειρουργείται στην σπονδυλική στήλη

Ο Γιάννης Πατλιάς ζητά την τιμωρία του υπαιτίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Νοσοκομείο του Ρίου, η πρώτη χειρουργική επέμβαση στο ένα πόδι της Καλλιρρόης, όπου νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τραυματισμό της, στο τροχαίο που σημειώθηκε στην είσοδο της Παραβόλας, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Ένα τροχαίο που σόκαρε την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο καθώς η 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, από την παράσυρση κατέληξε σε παρακείμενο ρέμα. Υπενθυμίζουμε ότι, συνελήφθη ο 19χρονος οδηγός Ρομά του Ι.Χ. ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και εκτός των άλλων κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. Παράλληλα, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και μία ακόμη 15χρονη μαθήτρια η οποία περπατούσε αμέριμνη μαζί με την Καλλιρρόη.

Η κατάσταση της υγείας της Καλλιρρόης κρίνεται σταθερή ενώ σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο ραγισμένο της σπόνδυλο. Ευχή όλων είναι όλα να πάνε καλά και η μικρή μαθήτρια να μην αποκτήσει κάποια μόνιμη βλάβη.

Η τοπική κοινωνία της Παραβόλας και των γύρω χωριών βρίσκονται σε αναβρασμό καθώς καταγγέλλεται η έλλειψη παρουσία αστυνομικών της Τροχαίας με αποτέλεσμα να τροχαία ατυχήματα να βρίσκονται σχεδόν στην ημερήσια διάταξη ενώ ο δρόμος όπου σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχει καν διαγράμμιση. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» στις 13:00 το μεσημέρι, συμμαθητές και φίλοι της Καλλιρρόης θα διαμαρτυρηθούν στο σημείο του τροχαίου, ενώ ήδη γονείς ζητούν σχολικό τροχονόμο.

Ο πατέρας της Καλλιρρόης, κ. Γιάννης Πατλιάς, μίλησε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο αναφέροντας εκτός των άλλων ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση του οδηγού από τη δικαιοσύνη. Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό της οικογένειας προσφέροντας αίμα κατόπιν σχετικής έκκλησης. Μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε επάρκεια.

Το μυαλό και η σκέψη όλων μας βρίσκεται στην Καλλιρρόη!

ΕΔΩ ακούστε το ηχητικό

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης