Έτσι θα αξιοποιήσει ο ΣΚΑΪ τη Μαρία Μπακοδήμου

Μετά το τέλος του Power of Love o σταθμός του Φαλήρου δεν θέλει να αφήσει τη παρουσιάστρια στον «πάγο»

Ο δεύτερος κύκλος του Power of Love δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ακόμη και παραδοσιακοί φανατικοί τηλεθεατές του παιχνιδιού της αγάπης, γύρισαν τη πλάτη στο πρόγραμμα, κάτι που προκάλεσε πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

To Power of Love, το οποίο ανήκει στην Acun Medya, εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, θα ρίξει αυλαία φέτος και δεν πρόκειται να υπάρξει τρίτος κύκλος. Όχι άμεσα τουλάχιστον σύμφωνα με τις πληροφορίες του news.gr.

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης και στους δυο κύκλους του Power of Love, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του ΣΚΑΪ με τον επαγγελματισμό της αλλά και λόγω της αγάπης που της δείχνει το κοινό.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, δεσμεύει τους παρουσιαστές που αναλαμβάνουν τα προγράμματα του ανά project άρα μετά το τέλος του Power of Love η παρουσιάστρια είναι «ελεύθερη». Ο σταθμός του Φαλήρου όμως θέλει να κρατήσει την Μαρία Μπακοδήμου στο δυναμικό του.

Η πρόταση έχει γίνει ήδη στην παρουσιάστρια η οποία έχει ανταποκριθεί θετικά. Και οι δυο πλευρές, ρίχνουν στο τραπέζι τις ιδέες τους για το πώς μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου να αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μετά το τέλος του Power of Love.

Το επικρατέστερο σενάριο, στο οποίο μάλιστα η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι πιο κοντά, αφορά σε ένα late night show καθώς οι πρώτες συζητήσεις, όπως ακούγεται, έχουν γίνει ήδη.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης