Ξανά στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα

15/04/2019 | 19:10

Ένα χρόνο αφότου έκανε όλη την Ευρώπη να μιλά για εκείνη και να αποθεώνει την «εκρηκτική» της performance, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision! Η «βασίλισσα» της pop, που πολλοί χαρακτήρισαν ως ουσιαστική νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, θα παρασύρει ακόμα μία φορά το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει! Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο stage τη βραδιά του τελικού (18 Μαΐου) με τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007!

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018 θεωρείται μία από τις iconic του διαγωνισμού, με το «Fuego» να γίνεται anthem, «σαρώνοντας» τα charts, το YouTube views και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εκτός από τα εκατομμύρια YouTube views και digital streams, το τραγούδι αναδείχθηκε πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Από τον περσινό Μάιο έως και σήμερα, η super hot performer περιοδεύει ασταμάτητα, έχοντας κάνει sold out εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Γαλλία, το Ισραήλ και η Ρουμανία.

Στο μεταξύ, η εντυπωσιακή pop queen συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία της, με επόμενο σταθμό της το Παρίσι, καθώς και την προετοιμασία του international album της!

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)