MasterChef: Το ξέσπασμα του Σταμάτη Κωβαίου: «Εγώ προκαλώ όποιον…»

Ο Σταμάτης Κωβαίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε μετά από την τελευταία ομαδική δοκιμασία και δεν αποχώρησε όπως οι υπόλοιποι παίκτες.

Ο παίκτης πήρε μία απόφαση που δεν περίμενε κανείς και που σόκαρε τους πάντες. Κυρίως τους συμπαίκτες του οι οποίοι από τον εξώστη παρακολουθούσαν τις προσπάθειές του να κάνει τα πάντα για να καταστρέψει το πιάτο του και να παρουσιάσει μία παρασκευή στην οποία ήταν όλα λάθος.

Ο πρώην παίκτης καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε στις κλίκες και προκάλεσε οποίον έχει κάτι να πει, να βγει και το δηλώσει δημόσια.

«Έχω ακούσει και λέγεται για μία κλίκα μέσα. Θα μιλήσω για μένα προσωπικά. Εγώ σε δέκα ομαδικές ήμουν 8 φορές υπαρχηγός και 2 φορές αρχηγός. Αν υφίσταται αυτή η κλίκα, πώς τα παιδιά διάλεγαν τον Σταμάτη σε κάθε ομαδική για υπαρχηγό; Σε ότι αποχώρηση υπήρχε ήμουν πάνω από τον εξώστη, πάνω από ένα παιδί και το βοηθούσα. Τρεις μήνες που έμεινα στο σπίτι, τους μαγείρευα στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους μάζευα όλους στο τραπέζι για να φάμε μαζί…

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάλανε το όνομά μου σε αυτή την κλίκα. Εγώ προκαλώ όποιον έχει βγει και όποιον θα βγει από το MasterChef να έρθει δίπλα μου να κάτσουμε μαζί εδώ σε εσάς ή όπου θέλει και να μιλήσουμε γι’ αυτή την κλίκα, να μιλήσουμε για μένα, να είμαι κι εγώ μπροστά όμως», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κωβαίος.

Πηγή: gossip-tv.gr