Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 4-0 την Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Ξάνθης στο παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη με τα γκολ των Γκιγιέρμε (10’, 16’), Ελαμπντελαουί (43’) και Φορτούνη (57’).

Το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κρίθηκε, ουσιαστικά ένα τέταρτο μετά την έναρξή του, καθώς ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά στο 10΄ από κόρνερ του Φορτούνη και με σουτ στο 16΄ από γύρισμα του Ελαμπντελαουί έγραψε το 2-0, ξεσηκώνοντας τις εξέδρες. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς κυριαρχούσαν απόλυτα, έχαναν ευκαιρίες και στο 44΄ έφτασαν στο 3-0. Ο Καμαρά σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ελαμπντελαουί πέτυχε το 3-0 με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 57΄ ο Φορτούνης, από μακρινή μπαλιά του Γκιγιέρμε, κατέβασε εντυπωσιακά την μπάλα και πλάσαρε άψογα τον Ζίβκοβιτς για το 4-0.

Το φαληρικό στάδιο σηκώθηκε όρθιο για να χειροκροτήσει στο 70ό λεπτό, όχι για κάποιο γκολ αυτή τη φορά αλλά για την είσοδο του Αβραάμ Παπαδόπουλου, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του. Να σημειωθεί ότι στο 81΄ ακυρώθηκε γκολ του Χασάν για οφσάιντ του Μασούρα.

Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0 (Novasports 2)

Γκολ: 10, 16' Γκιγιέρμε, 43' Ελαμπντελαουί, 57' Φορτούνης

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος - Κασάδο

Κόκκινες κάρτες: -

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Μεριά (69'  Παπαδόπουλος), Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ντίας, Ποντένσε (58' Μασούρας), Φορτούνης (74' Χασάν), Σολδάνο.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Κασάδο (46' Χατζητερζόγλου), Καμαρά, Κοβάτσεβιτς, Ντίρεσταμ, Μελιόπουλος, Μπρίτο (73' Φακκής), Σαρπόνγκ (66΄Σαρπόνγκ), Μπαξεβανίδης, Σιλά.

Διαβάστε επίσης