Κέρδη για το Χιονοδρομικό Kέντρο Καλαβρύτων!

Για την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης, 2017 - 2018, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της δημοτικής επιχείρησης, ανώνυμης εταιρείας, του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α., με τη συμμετοχή όλων των μετόχων αυτής (Δήμου, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειακής Ένωσης Δήμων), οι οποίοι, εκπροσωπήθηκαν από, το Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Γεώργιο Λαζουρά, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, περιφερειακό σύμβουλο, Σπύρο Καπράλο και τον ορισθέντα εκπρόσωπο από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος, βοηθό Δημάρχου Καλαβρύτων, Νίκο Μαγκαφά.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν επίσης, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου, Λεωνίδας Σπυρόπουλος και ο λογιστής της εταιρείας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Στη Γενική Συνέλευση αυτή, εγκρίθηκαν, ομόφωνα, η έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καθώς και ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης της 30-06-2018, του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Από τον ισολογισμό αυτό, που επισυνάπτεται στο παρόν, προκύπτει ότι στην οικονομική χρήση 2017-2018, η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, απέφερε, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του, καθαρά κέρδη και μετά, από αποσβέσεις, τόκους και φόρους (μετά από EBIDTA), 64.920,93 €, και λειτουργικά κέρδη (EBIDTA), 307.939.12 €, συνεχίζοντας και βελτιώνοντας τη λειτουργική (τα EBIDTA, προ αποσβέσεων, τόκων και φόρων) κερδοφορία του, που αποφέρει συνεχώς, στις χρήσεις και στη λειτουργία του, από το 2011 ως και 2017.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ