Οργή στην Παραβόλα για το χθεσινό σοκαριστικό τροχαίο – Σκέψεις για κινητοποιήσεις από τους κατοίκους, συγκινητική η ανταπόκριση για αίμα για την Καλλιρρόη

Οργή επικρατεί στους κατοίκους της Παραβόλας, μετά το χθεσινό σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στον κόμβο του χωριού, με τον τραυματισμό δύο 15χρονων μαθητριών Γυμνασίου, μετά από παράσυρση από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 19χρονος Ρομά χωρίς δίπλωμα, ο οποίος συνελήφθη. Η Καλλιρρόη μάλιστα, η μία εκ των δύο μαθητριών, που εκτινάχθηκε σε παρακείμενο ρέμα, τραυματίστηκε πιο σοβαρά και για το λόγο αυτό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου, με την οικογένεια να απευθύνει έκκληση για αίμα και την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκινητική, καθώς υπήρξε επάρκεια από τις πρώτες κιόλας ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν το αυτονόητο. Περισσότερη αστυνόμευση! Όπως καταγγέλλουν οι τροχονομικοί έλεγχοι στην περιοχή τους, είναι από ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι, κι ενώ προ μηνών η εφημερίδα «Συνείδηση» με εκτενή ρεπορτάζ είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για ζητήματα παραβατικότητας όσο και για την απουσία αστυνομικών της Τροχαίας, από την Παραβόλα και τα γύρω χωριά. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προβούν σε κινητοποιήσεις ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων.

http://sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης