H απάντηση της Jennifer Lopez στις φήμες περί απιστίας του Alex Rodriguez

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να σχολιάσει τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, οι οποίες θέλουν τον Alex Rodriguez να έχει απιστήσει και αποκάλυψε επίσης τον λόγο που πρόσφατα ο πρώην της, Diddy, τού ζήτησε συγγνώμη.

Όταν τον Μάρτιο, ο Alex Rodriguez έκανε πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez, ο Jose Canseco, παίκτης του Major League Baseball, άναψε φωτιές στο Twitter, σχολιάζοντας πως ο Alex είναι άπιστος. «Βλέπω την J.Lo να στέλνει μήνυμα στον Rodriguez και σκέφτομαι πως ούτε της περνάει από μυαλό ότι την απατάει με την πρώην σύζυγό μου, Jessica. Το καημένο το κορίτσι δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά. Ήμουν μαζί της πριν μερικούς μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο», έγραψε στο μήνυμά του. «Alex, σταμάτα να είσαι καθίκι και να απατάς την Jennifer Lopez», πρόσθεσε.


Τα λόγια του, όπως ήταν αναμενόμενο, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ταμπλόιντ και την Τετάρτη η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες, τις οποίες σημειωτέον η Jessica αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή.

«Δεν πειράζει. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Ξέρω ποιος είναι και εκείνος ξέρει ποια είμαι εγώ. Είμαστε απλώς ευτυχισμένοι. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε άλλους να έρθουν να μας πουν ποια είναι η σχέση μας. Εγώ ξέρω ποια είναι», δήλωσε η Jennifer Lopez στην εκπομπή Breakfast Club. Όπως εξήγησε, με τον Alex Rodriguez έχουν μεγάλο αλληλοσεβασμό. «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ανάμεσά μας υπάρχει αγάπη, σεβασμός και θαυμασμός», πρόσθεσε η τραγουδίστρια .


Η Jlo αναφέρθηκε όμως και στην φημολογούμενη «κόντρα» ανάμεσα στον σύζυγό της και τον πρώην της, Sean "Diddy" Combs μετά από ένα σχόλιο που έκανε ο τελευταίος στο Instagram της.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο η διάσημη σταρ είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα της, στην οποία ο Diddy σχολίασε «OMG», βάζοντας ένα emoji με καρδιές. Όπως είπε η ίδια στην χθεσινή της συνέντευξη, μετά το έμμεσο φλερτ, ο ράπερ απολογήθηκε στον Alex Rodriguez, ζητώντας συγγνώμη. «Αμέσως μετά έστειλε μήνυμα στον Alex. Του λέει, "Δεν εννοούσα τίποτα με το σχόλιο. Δεν τρέφω παρά μόνο σεβασμό για εσάς. Χαίρομαι πολύ για εσάς . Ήμασταν μαζί πριν από τόσα πολλά χρόνια. Ήμασταν παιδιά, καταλαβαίνεις;"», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης