Πάτρα: 20χρονη δέχθηκε επίθεση σκύλων - Βρέθηκε στο νοσοκομείο με ράμματα και πληγές - ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε για να πάει στην σχολή της και κατέληξε στο νοσοκομείο 20χρονη πατρινή η οποία δέχθηκε επίθεση από δύο σκύλους έξω από τον ΟΑΕΔ στην περιοχή του Ρίου.

Η κοπέλα κατέβηκε από το λεωφορείο στις 8 χθές το πρωί και κατευθύνθηκε προς το κτίριο του ΟΑΕΔ όταν δύο σκυλιά την περικύκλωσαν και την έριξαν στο έδαφος.

Όπως η ίδια περιγράφει στο Tempo24.news: "Το ένα σκυλί ήταν μικρό και το άλλο μεγαλόσωμο. Το μικρό άρχισε να γαβγίζει όταν με είδε και να τρέχει κατά πάνω μου. Δεν πρόλαβα να φύγω και το μεγάλο βρέθηκε μπροστά μου με αποτέλεσμα να βρεθώ στο έδαφος. Χτύπησα τα πλευρά μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου. Θα με είχαν κάνει κομμάτια αν δεν εμφανιζόταν μια γυναίκα να τα διώξει"

Η καθαρίστρια της σχολής βρισκόταν στο προάυλιο και άκουσε τα γαβγίσματα αλλά και τα ουρλιαχτά της κοπέλας. Έτρεξε στο σημείο, έδιωξε τα αδέσποτα και σήκωσε από το έδαφος την κοπέλα. 

Με το αυτοκίνητο ενός καθηγητή την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να της κάνουν ράμματα στο δεξί της πόδι αλλά και να καθαρίσουν τις πληγές που έχει σε όλο της το σώμα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο πεζός δέχεται επίθεση από σκυλιά. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών αλλά το θύμα γλίτωσε με μελανιές.

Αυτή τη φορά όμως η 20χρονη κοπέλα δεν γλίτωσε... 

Διαβάστε επίσης