Πάτρα: Ο Νικολόπουλος θέλει να χτίσει ουρανοξύστη στους χώρους του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου!

Ακούγεται υπερβολικά απίστευτο, ωστόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος θέλει να χτίσει ουρανοξύστη στην θέση του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου!

Το σχέδιό του αυτό μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή SUPER B NEWS το βράδυ της Πέμπτης, σημειώνοντας πως διαφωνεί πλήρως με την δημιουργία στον χώρο Διοικητηρίου , όπως έχει σχεδιάσει και αποφασίσει από κοινού ο Δήμος Πατρέων και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

(Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συμφωνία Κατσιφάρα-Πελετίδη  για τους χώρους του Λαδόπουλου)

 

Να σημειωθεί πως οι κύριοι Πελετίδης και Κατσιφάρας έχουν συμφωνήσει προ καιρού για την κατασκευή στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου, Διοικητηρίου και πολυχώρου με μουσείο, σχολείο κ.α.

Ο Νίκος Νικολόπουλος , ωστόσο, ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί εκεί να γίνει άλλο ένα δημόσιο κτίριο και στην θέση του να ανεγερθεί ουρανοξύστης που θα αποτελέσει και τουριστικό αξιοθέατο!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν γνωστοποίησε εάν έχει και σχέδια στα χέρια του για ένα τέτοιο εγχείρημα, ή αν αποτελεί απλά ένα μεγαλεπήβολο μελλοντικό όνειρο, ή ίσως θέλησε να προκαλέσει εντυπώσεις με μια ανάλογη εξαγγελία!