Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων: Ευχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ για τη εξάρθρωση ληστειών σε αυτοκινητιστές

ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων "Ο Άγιος Χριστόφορος" και οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας, συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη και τους αστυνομικούς που συνέβαλαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης των ληστειών κατ' εξακολούθηση που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Πάτρας και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Πάτρα: Το μεροκάματο του τρόμου για ταξιτζήδες - Οκτώ ληστείες σε 20 ημέρες

Χάρη στον άριστο συντονισμό τους κατάφεραν άμεσα να δώσουν ένα αίσιο τέλος στο ζήτημα που είχε προκύψει με τη σύλληψη των δραστών. Η ένταση των εγκληματικών πράξεων σε βάρος των οδηγών ταξί το τελευταίο διάστημα προκαλούσε προβληματισμό και ανησυχία στον κλάδο. Η άμεση, όμως, αντιμετώπισή τους από την Ελληνική Αστυνομία μας χαροποιεί ιδιαίτερα και επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους συναδέλφους μας.

Ευχόμαστε στην Ελληνική Αστυνομία πάντα τέτοιες επιτυχίες και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.