Εξαλλη η Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Κουρουμπλής ποζάρει με τον Αμβρόσιο

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει μαζί με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, εξαπέλυσε μέσω facebook, η Ελενα Ακρίτα.

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η Ελενα Ακρίτα θυμίζει τις προηγούμενες δηλώσεις του Αμβρόσιου για τους ομοφυλόφιλους- είχε καλέσει τον κόσμο να τους φτύσει...- και τον χαρακτηρίζει χρυσαυγίτη και χουντικό.

Απευθυνόμενη δε στο κυβερνών κόμμα και με αφορμή την εμφάνιση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει δίπλα στον Αμβρόσιο, η Ελενα Ακρίτα καλεί την Κουμουδούρου να πάρει θέση, να καταδικάσει και προσθέτει; «Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός, κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στο facebook

«Εντάξει ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Διαβάστε επίσης