Στο ευρωψηφοδέλτιο της "ΟΡΘΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" η Μαρία Ναυροζίδου

Με την ελπίδα ότι η προτροπή του κόσμου να πάρει σάρκα και οστά η πρωτοβουλία για τη δημιουργία της ΟΡΘΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μιας πολιτικής κίνησης που να διατυπώνει πρόταση εξόδου της χώρας από την πολύπλευρη μνημονιακή αλλοτρίωσης, θα αποτυπωθεί στις κάλπες των Ευρωεκλογών, ο επικεφαλής Αλέξης Μητρόπουλος, παρουσίασε τους 35 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος.

Μεταξύ αυτών, εξέχουσα θέση κατέχει η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατ. Αττικής Μαρία Ναυροζίδου, η δράση της οποίας αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολιτική την οποία επιθυμεί να ασκήσει η ηγεσία του κόμματος.

Όπως τόνισε ο κ. Μητρόπουλος, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΟΡΘΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, θα αναλάβουν να φτάσει το μήνυμα ότι η πορεία της εθνικής συρρίκνωσης πρέπει να αναστραφεί, σε όλα μέρη της Ελλάδας και του Απόδημου Ελληνισμού.

Όλες και όλοι τους είναι περήφανοι πολίτες, καταξιωμένοι στην κοινωνία».

 

Ποια είναι η Μαρία Ναυροζίδου

Η Μαρία Ναυροζίδου είναι μητέρα τριών παιδιών. Εκλέγεται  Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών επί εννέα έτη και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αχαρνών.

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής και πρώην Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων.

Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις των τριτέκνων οικογενειών και από τη θέση της στο δήμο Αχαρνών έχει αναπτύξει έντονη πολιτιστική και κοινωνική δράση.

Κατάγεται από πρόσφυγες γονείς Ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βρεφονηπιοκόμων -Παιδοκόμων «Ανδρέας Συγγρός» και εργάστηκε στον Παιδικό σταθμό του Θεραπευτηρίου Ν.Π.Ι.Δ "Ευαγγελισμός".

Ως πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής εργάζεται, ασταμάτητα, για την υποστήριξη των οικογενειών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας σχετικά προγράμματα, χορηγίες και δωρεές. Πλούσια αρθρογραφία σχετικά με θέματα οικογενειών έχουν δημοσιευθεί στον τύπο.

Οραματίζεται και αγωνίζεται για την ενωμένη Ευρώπη που θα εκτιμά τους πολίτες και τους κατοίκους της προκειμένου να επιτύχουν από κοινού υψηλότερα πρότυπα ανθρώπινης, κοινωνικής, περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και τεχνικής ανάπτυξης. 

Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Για τη δική μας Ευρώπη, με κοινωνικό πρόσωπο, με κοινούς στόχους και με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Διαβάστε επίσης