Πάτρα: Παραμένει άφαντη η Δάφνα - Οι ιδιοκτήτες της δεν φεύγουν από την Ελλάδα αν δεν εντοπιστεί

Mια οικογένεια τουριστών παραμένει "εγκλωβισμένη" στην Πάτρα γιατί έχασε τον τετράποδο φίλο της

Αρνούνται να φύγουν από την Ελλάδα χωρίς το πολύτιμό τους, χωρίς την συντροφιά τους, το πλάσμα που αγαπούν όσο τίποτα στον κόσμο.

Η Artem Vlasovets αναζητά τη σκυλίτσα της οικογενείας της!

Το τετράποδο που ακούει στο όνομα Δάφνα, χάθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτρα και όσο οι μέρες περνούν η αγωνία τους μεγαλώνει.

Μιλάμε για ένα μεσαίου μεγέθους σκύλο, σε μπεζ χρώμα το οποίο έχει και τσιπάκι. Η αναγνώρισή του είναι εύκολη λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η οικογένειά της πρέπει να επιστρέψει στο εξωτερικό, αλλά αδυνατεί να φύγει χωρίς τη Δάφνα. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες πως το ζώο το έχουν δει στην περιοχή Μιντιλόγλι και στα Ροίτικα. Αυτό είναι το στοιχείο που γεμίζει αισιοδοξία την οικογένεια και συνεχίζουν την έρευνα

«Πρέπει να την ψάχνουμε σε αυτές τις περιοχές, αλλά αυτή μπορεί να μετακινείται γρήγορα από ένα σημείο στο άλλο και έτσι μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε! Μόνο ψάχνουμε και δεν την φωνάζουμε με το όνομα της γιατί μπορεί να τρομάξει και να κρυφτεί», τονίζουν οι ιδιοκτήτες.

Αν τη δείτε, μείνετε κοντά της και τηλεφωνήστε στο 6972378894 ή 6994618390. Εναλλακτικά, στείλετε μήνυμα στο Facebook της Artem Vlasovets.

Θα έρθουν αμέσως να την πάρουν. Δίνεται και αμοιβή 500 ευρώ

Μάλιστα δημιούργησαν και ομάδα στο Facebook στην οποία συμμετέχουν πολλοί εθελοντές οι οποίοι βγαίνουν καθημερινά στους δρόμους και ψάχνουν! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

 

 

Διαβάστε επίσης