Συνάντηση του Παναγιώτη Λαλιώτη με την Μαρία Σπυράκη- Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος έθεσε τα ζητήματα της περιοχής

Συνάντηση με την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο Μαρία Σπυράκη είχε ο Αντιπροέδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ολα από την αρχή" με υποψήφιο περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λαλιώτης ενημέρωση την ευρωβουλευτή για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στην Αχαϊα και για αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει και της εφαρμογής της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Παράλληλα ο Παναγιώτης Λαλιώτης είχε εκτενή συζήτηση μαζί της για τα ζητήματα της Δυτικής Ελλάδας αναφορικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται και που δυστυχώς δεν έχουν αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά της η Μαρία Σπυράκη δεσμεύθηκε πως θα προωθήσει τα θέματα της περιοχής και θα δώσει μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο , προκειμένου η Δυτική Ελλάδα να μπεί σε αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης