Παναχαϊκή: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στον αγώνα των νέων "Δεν σεβάστηκαν ούτε καν το γεγονός ότι επρόκειτο παιδιά! Φτάνει πια!" - Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή αναφέρει:

Σήμερα κάποιοι που σε όλους μας πλέον είναι γνωστοί, αμαύρωσαν την τεράστια ιστορία της Παναχαϊκής με την εγκληματική τους δράση και συμπεριφορά σε έναν αγώνα-γιορτή όπως θα έπρεπε να είναι ο ημιτελικός των Νέων. 

Σήμερα κάποιοι που σε όλους μας πλέον είναι γνωστοί, αμαύρωσαν την τεράστια ιστορία της Παναχαϊκής με την εγκληματική τους δράση και συμπεριφορά σε έναν αγώνα-γιορτή όπως θα έπρεπε να είναι ο ημιτελικός των Νέων. 
Δεν χωράνε λόγια να περιγράψουν την ντροπή και την οργή που αισθανόμαστε μετά από τα θλιβερά που συνέβησαν.
Ποτέ καμιά ήττα και καμία ενέργεια δεν δικαιολογεί αυτές τις εικόνες ντροπής, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα παιχνίδι νεαρών ποδοσφαιριστών, που έπρεπε να είναι μόνο γιορτή για τους παίκτες και των δύο ομάδων.
Η ιστορία της Παναχαϊκής σε καμία περίπτωση δεν είναι συνδεδεμένη με τέτοιες σκηνές βίας κατά νεαρών αθλητών, προπονητών και παραγόντων αντιπάλων ομάδων. 
Δημόσια ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από την ομάδα της Κέρκυρας για τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν και από την πρώτη στιγμή ήμασταν στο πλευρό των ανθρώπων που χτυπήθηκαν από τους ανεγκέφαλους.
Επίσης καταδικάζουμε τον προπηλακισμό των δημοσιογράφων που ενώ έκαναν την δουλειά τους καλύπτοντας την αναμέτρηση, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από κάποιους που νομίζουν ότι θα αποφύγουν τις ευθύνες με την κάλυψη μίας κουκούλας.
Ο φίλαθλος της Παναχαϊκής είναι περήφανος και ξένος με οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά σαν την σημερινή που δεν τον εκφράζει σε καμιά περίπτωση!
Ο «ενορχηστρωτής» των σημερινών επεισοδίων και η παρέα του δεν έχουν καμία θέση πλέον στην ομάδα μας. Δεν σεβάστηκαν ούτε καν το γεγονός ότι επρόκειτο για αγώνα όπου συμμετείχαν παιδιά! 
Φτάνει πια! Σαν διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από νομικής άποψης για να είναι εκτός γηπέδου και μακριά από την Παναχαϊκή μας, όλοι εκείνοι που με τις ενέργειες τους προσβάλουν την ιστορία της ομάδας και την πόλη μας. 
Καλούμε τις αρχές και κάθε υπεύθυνο να αναλάβει τις ευθύνες του, να μας βοηθήσει να απομονώσουμε αυτά τα ταραχοποιά στοιχεία και να μας επιτρέψει να ξανακάνουμε το γήπεδο μας πόλο έλξης για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο!
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για απρόκλητη σωματική 
βλάβη, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί 
αθλητισμού
Από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε 
δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για απρόκλητη σωματική βλάβη, 
απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο γήπεδο της Παναχαϊκής κατά τη 
διεξαγωγή του αγώνα της Football League Νέων μεταξύ των ομάδων Παναχαϊκή 
– ΑΟ Κασσιόπη, άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των 
προσώπων τους φορώντας κουκούλες, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και 
προπηλάκισαν τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, χτυπώντας τον με 
τα άκρα τους, ενώ παράλληλα προξένησαν φθορά σε παράθυρα των 
αποδυτηρίων.

Στη συνέχεια οι δράστες απείλησαν με διάφορες φράσεις δημοσιογράφο 
τοπικού μέσου ενημέρωσης, ενώ παράλληλα τον απώθησαν με τα άνω άκρα 
τους.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης