Συνάντηση Σπαρτινού με το ΔΣ του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών

συζητήθηκε θέματα που αφορούν στη λειτουργία των βιομηχανικών περιοχών και πάρκων

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, συναντήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΑ στην Βιομηχανική Ζώνη Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι εκτίμησαν ότι οι διατάξεις που ψηφίσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και αφορούσαν θέματα λειτουργίας των βιομηχανικών περιοχών και πάρκων είναι ιδιαίτερα θετικές και βοηθούν στην απαραίτητη επαναξέταση του κανονιστικού τους πλαισίου, καθώς παρέχουν την απαιτούμενη  θεσμική δυνατότητα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον βουλευτή για την ενεργή στήριξή του στην διαδικασία της παραπάνω νομοθέτησης.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη δημιουργία κινήτρων μετεγκαταστάσεων των βιομηχανιών στις βιομηχανικές περιοχές, τα προγράμματα για ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιομηχανίας, την αξιοποίηση εργαλείων και τεχνολογιών για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος. Ζητήθηκε από τον βουλευτή η συμβολή του στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που τους απασχολούν, για το οποίο τους διαβεβαίωσε.

 

 

Διαβάστε επίσης