Αχαΐα: Νεκρός πατέρας δυο παιδιών στη λίμνη Πάπα – ΝΕΟΤΕΡΑ

Νεότερη Ενημέρωση 10.15: Ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος είναι ο νεκρός που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στη λίμνη Πάπα Δυτικής Αχαΐας. 

Σύμφφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εργαζόταν ως οδηγός στην αλυσίδα σουπερ μάρκετ “Κρόνος”.

Η είδηση του θανάτου του “πάγωσε” την τοπική κοινωνία του Μετοχίου, οπου διέμενε με την οικογένεια του. Οσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό άνθρωπο.

Πρώτη Ενημέρωση 10.00: Νεκρός εντοπίστηκε 44χρονος στη λίμνη Πάπα στην περιοχή του ακρωτηρίου Αράξου στη Δυτική Αχαΐα, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας φέρεται να βρέθηκε πνιγμένος, ωστόσο δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες θανάτου του, καθώς οι έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 39χρονος ήταν  πατέρας δυο παιδιών και  διέμενε στο Μετόχι Αχαΐας.

 

 

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός μετά από επική μάχη με την ΑΕΚ!

Η πρώτη εγκυμοσύνη με χρήση τεχνητής νοημοσύνης είναι γεγονός

Ο καταδικασμένος για βιασμούς Αγρινιώτης ιερέας καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο της Εκκλησίας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίστηκε η δίκη για τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλευρό επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Η Βίβιαν Σαμούρη στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων ατόμων με νοητική υστέρηση «Μαχητές», «Μάτζικ 2025»

Δημήτρης Μάντζος: «Η Νέα Δημοκρατία συντηρεί το σενάριο του σκιάχτρου για να βάλει εκβιαστικά διλήμματα στους πολίτες»

Παναχαϊκή: “Σοβαρές παραλείψεις, που επισύρουν ακυρότητα των αποφάσεων, πιθανή η προσφυγή στο CAS”